Blogger Backgrounds

Thursday, 19 January 2012

Perlu ke Azwan Ali Mohon Maaf Kes Ugut Bunuh Adik Kandung???


Menerusi akaun twitter AzwanNur dia tulis : BETINA NERAKA , Ummi kasi REJAM hidup hidup 1 bako mayat diaaaa ...
Ekoran itu Ummi buat laporan polis yang kemudiannya. Mengikut Ketua Polis Petaling Jaya, Arjunaidi Mohamad melibatkan kes di bawah Seksyen 506 Kanun Cara Jenayah.
Namun tengahari Rabu, kedua-dua Umi dan Azwan tampil dalam satu sidang akhbar bersama di sebuah restoran di Kuala Lumpur.
Di situ Azwan membuat aku janji dan memohon maaf secara terbuka kepada Ummi, para pemimpin politik dan para artis yang tersinggung dengan mesej twitternya yang balon sana sini.
Dia juga berjanji tidak akan lagi hantar twitter mengenai politik dan isu-isu semasa.
Ikuti video ini utk lebih lanjut :

Saya melakukan akuan bersumpah ini kerana saya akui yang saya terkhilaf dan kerana bersandarkan hasil hasutan-hasutan… Sidang media ini adalah untuk jernihkan keadaan. Dia (Ummi Hafilda) bukan wanita keji. Saya mohon maaf kepada Ummi juga kerana tuntutan ibu yang tabah menghadapi dugaan kerana pergolakan anak-anak
Selama ini Ummi Halfida dan Azwan Ali sudah pun tidak bertegur sapa selama 7 tahun. Hikmahnya terjadi perkara ini ialah mereka berdua telah berbaik semula. Semoga hubungan yang terjalin ini akan terus kekal mesra untuk selamanya.Kalau nak bergaduh, ingatlah ibu anda berdua.

Azwan juga mengaku dia termakan hasutan dari pelbagai sudut orang yang berkepentingan politik ketika menghantar tweet balon pemimpin politik – Barisan Nasional.
Dia juga mengaku pernah canang abangnya Azmin Ali bakal jadi Menteri Besar Selangor kerana ketika itu rasa ghairah dan bangga apabila maklumat itu diberitahu sendiri oleh ‘seseorang dalam kerajaan Selangor”
Utk AZWAN ALI : bagus la kalau dah sedar ikatan kekeluargaan itu lebih penting dari Anwar yang gile kuasa. Azmin Ali ntah bile la nak berubah... xpaham2 bhase lagi ke ???

No comments:

Post a Comment